VACATURE GRONDZUIGMACHINIST FULLTIME (M/V)

Van der FLIER zoekt Eindbaas

Van der FLIER zoekt iemand die snapt wat grondzuigen is en ook nog eens een grondzuigauto kan bedienen.

Wij zoeken dé eindbaas, dé master, dé grondzuig koning van Nederland. Iemand die het prachtig vindt om met z’n poten in de grond te staan, die hard werken geen probleem vindt en ook nog eens een grondzuigauto kan bedienen.

Word jij aangenomen? Dan betalen wij jouw Netflix abonnement!

Wat ga je doen en wat zoeken we
Jij gaat voor ons op pad, en soms zelfs door heel Nederland en vindt dit niet erg. Wij betalen natuurlijk je hotelovernachting, maar óók je Netflix abonnement. Je moet ´s avonds tenslotte toch iets te doen hebben, niet? We vinden het belangrijk dat jij je happy voelt. Andersom willen we graag dat jij onze klanten blij maakt. Door afspraken na te komen, nauwkeurig en veilig te werken, een professionele werkhouding te hebben en je 200% in te zetten. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in de GWW en een rijbewijs C op zak.

Waar kom je terecht
We zijn een super gemotiveerd team en hebben lol in ons werk. We zeggen waar het op staat en winden er geen doekjes om. Als het werk gedaan is, drinken we samen een potje bier. We staan klaar voor elkaar en dat verwachten we ook van jou!

Zie jij het zitten om voor ons aan de slag te gaan?
Stuur je CV met motivatie naar solliciteren@vanderflierbv.nl. Maak ons duidelijk waarom jij denkt dat je past in de bovenstaande omschrijving. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Contactgegevens

Van der Flier B.V.
A.J. Romijnweg 23
9672 AH Winschoten
Telefoon: 0597-331619
Bij geen gehoor: 06-25020405
E-mail: info@vanderflierbv.nl

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.