Leidingen koud doorhalen

van der FLIER is een specialist in leiding zagen, leiding doorhalen en het cutteren van leidingen. De modernste technieken worden ingezet voor het zagen van leidingen zoals bijvoorbeeld cold cutting en volautomatisch zagen. van der FLIER heeft veel ervaring met werkzaamheden voor de internationale olie- en gasindustrie en werkt uitsluitend met speciaal opgeleid personeel.

De innovatieve beugelzaag

De beugelzaag is een speciaal door van der FLIER ontworpen hydraulische zaag die vele voordelen biedt. Leidingen kunnen tot wel 10 keer sneller worden doorgehaald dan bij andere methoden zoals orbitaal doorhalen. Daarnaast worden leidingen koud gezaagd waardoor er geen giftige stoffen vrijkomen. De zaag is aan de kraan gekoppeld en eenvoudig vanuit de cabine te besturen. Hierdoor hoeft niemand onderin de sleuf te werken en worden de werkzaamheden door één persoon vanuit de cabine gedaan. Veiligheidsrisico's worden hierdoor geminimaliseerd en werkzaamheden zijn efficiënter uit te voeren. De beugelzaag is in verschillende varianten te verkrijgen, waardoor leidingen van 2 duims tot en met 24 duims gezaagd kunnen worden.

Voordelen beugelzaag

  • In vergelijking met standaardmethoden worden leidingen tot wel 10 keer sneller doorgehaald.

  • De koude zaagmethode voorkomt dat giftige gassen vrijkomen. 

  • Beperking van het veiligheidsrisico doordat er met de beugelzaag niemand onderin de sleuf hoeft te werken.

  • Efficiënter in gebruik dan andere zaagmethoden omdat de zaag door één persoon wordt aangestuurd. 

  • In verschillende varianten verkrijgbaar. Zaagt leidingen van 2 duims dikte tot en met 24 duims dikte.

  • CE gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Verwijderen van leidingen en overige zaagmethoden


Naast de beugelzaag biedt van der FLIER diverse andere mogelijkheden voor het zagen of verwijderen van leidingen. Zo verwijdert van der FLIER leidingen op een sleufloze manier met behulp van een eigen ontwikkelde lier, worden gedämmerde buizen met een innovatieve diamantdraadzaag in stukken gezaagd en kunnen buizen orbitaal worden doorgehaald. Speciaal voor buizen en leidingen met kleine diameters gebruikt van der FLIER een pneumatische handzaag.

Neem contact op

Wilt u weten wat de beste oplossing is voor u? Neem contact met ons op! Wij hebben altijd een snelle en veilige zaagoplossing voor uw leidingen.

 

 

 

Recent project

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.