MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is topprioriteit bij van der FLIER.

van der FLIER streeft naar duurzaamheid op alle vlakken. Wij zijn dan ook trots op de kwaliteit die wij onze klanten bieden. Deze hoge standaard kunnen wij onder andere hanteren dankzij ons gemotiveerde en gecertificeerde team. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan de certificering en scholing van onze medewerkers. 

Kwaliteit staat of valt met goede communicatie: naar onze medewerkers, maar ook naar opdrachtgevers. Onze kernwaarden hierin zijn openheid, helderheid en zuiverheid. Op deze manier blijven wij een hecht team en kunnen wij de veiligheid, creativiteit en kwaliteit die ons bedrijf kenmerkt waarborgen.

Milieu

Bewust omgaan met het milieu en onze omgeving staan hoog op de agenda. Binnen onze organisatie zijn we dagelijks bezig met brandstofreductie. Wij reduceren het brandstofgebruik door de aanschaf van steeds nieuwere en zuinigere machines. Dit ligt volledig in lijn met de toenemende veiligheids-, milieu- en Arbo-eisen. Ervaring en het trainen van onze medewerkers op het gebied van brandstof besparende manieren van werken, dragen bij aan onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Wij zamelen ons bedrijfsafval gescheiden in met behulp van onze eigen milieustraat. Deze bestaat uit verschillende afvalverzamelpunten, met elk een apart soort afval.

Veiligheid

Wij controleren en optimaliseren de veiligheid op onze werkplekken continu, door de gevaren en risico's op werklocaties in kaart te brengen en hiervoor een veilige werkmethode te ontwikkelen. Daarnaast worden praktijkvoorbeelden veelvuldig met alle medewerkers besproken en geëvalueerd. De uitkomsten worden opgenomen in de verbeterde werkmethodes.

250 jaar van der Flier BV

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.